Cloud4Fashion, de all-in-one oplossing voor de fashion


Ter ondersteuning van de specifieke processen in de mode branche levert DigiSolutions het platform Cloud4Fashion.

Het platform bestaat uit de volgende modules:

Sales Applicatie

Deze module kan door uw agenten en vertegenwoordigers worden gebruikt om online bestellingen te plaatsen. Op basis van de klantinstellingen worden de juiste prijsvoorwaarden getoond en kunnen bestellingen geplaatst worden. Naast het orderen biedt de module de mogelijkheid om orders te laten ondertekenen, de opbouw van de order in te zien, budgetten toe te voegen en in te zien. De module kan opgeleverd worden in uw eigen huisstijl.


Customer Portal

Het klantenportaal biedt een totaaloplossing voor de retailklant (agent en / of pers). Het biedt uw klanten 24/7 klantenservice, wat leidt tot een verbeterde klantervaring en efficientere communicatie met de klant. Ook het klantenportaal kan aangepast worden aan uw huijsstijl. Het portaal is naast de computer ook geschikt voor mobile devices. Standaard functies zijn oa. documenten delen, lookbooks presenteren, inzicht geven in klantenbeheer (leveringen, bestellingen, facturen, enzovoort) en inzicht geven in uw sociale accounts.
PIM (Product information Management)

Deze module gebruikt u voor vastlegging van alle productinformatie. Denk aan artikelinformatie & multimedia. Informatie kunt u vervolgens uitwisselen met bijvoorbeeld de webshop. Stuur de webshop aan met artikelinformatie, beeldmateriaal & opgevoerde promoties. Teksten kunnen in diverse talen worden geregistreerd en gebruikt worden voor bijvoorbeeld webshops, lookbooks, folders & rapportages.
Reporting

De behoefte aan accurate, actuele en relevante informatie is een fundamentele vereiste voor elke organisatie. Het is eenvoudig om rapporten te genereren en u kunt de bedrijfsprestaties analyseren, plannen en beoordelen op basis van de huidige informatie in slechts enkele minuten. Bepaal eenvoudig de omzet, marges, doorverkopen, vooraadontwikkelingen en meer ….

CRM

Met de CRM-module is het eenvoudig om verkoophistorie, klantinformatie en stijlinformatie te combineren. In het CRM kunt u klanten segmenteren en categoriseren middels tags zodat deze gebruikt kunnen worden van persoonlijke aanbiedingen of specifieke mailingen. Verkrijg inzicht in openstaande posten of gebruik het CRM op uw mobiel zodat u in de auto direct het adres in uw navigatie kan zetten.
Connector

Het is gemakkelijk om Cloud4Fashion met uw andere systemen te verbinden. Inmiddels hebben wij reeds koppelingen gerealiseerd met Shopware, Fashion Partner, TradeByte, Zalando en Le New Black.

Meer informatie is terug te vinden op https://www.cloud4fashion.com/


Eventeel kunnen wij ook een demo op locatie verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden